marlene@sales-innovatie.nl of 06 2548  1882

Over ons

Sales Innovatie is een initiatief van Marlene Dekkers

“Sales Innovatie is alleen succesvol als marketing en sales intensief samenwerken (smarketing).
Sales Innovatie is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat hier veel te winnen is voor B2B sales- en marketingteams in het MKB.

Ik wil – samen met gespecialiseerde sales experts – MKB-bedrijven professioneel helpen met nieuwe sales- en marketingtechnieken en hen zo niet alleen toekomstbestendig maken, maar ook meer rendement uit hun inspanningen brengen.”

Marlene Dekkers
MarketingAccent

Marlene is B2B marketeer en helpt ondernemers en marketeers in technisch georiënteerde B2B het accent te verleggen naar strategische online marketing. Zij bouwt mee aan hun expertpositie, vanuit hun DNA en onderscheidende passie. Marlene is Registered Digital Marketeer en won de Award Digital Marketing Professional 2013 (publieksprijs).

Neem direct contact op met Marlene: 06 2548 1882

Referenties

“Wij zijn op dit moment druk bezig met het uitrollen van een aantal plannen die wij als actiepunt hebben gesteld naar aanleiding van de masterclass Sales Innovatie.Wij hebben de training als zeer waardevol ervaren, er zijn ons mogelijkheden aangedragen waar wij wellicht niet zo snel aan zouden denken. Als ik het moet omschrijven zou ik het ‘een innovatieve training’ willen noemen. Een training waarbij wellicht niet alle facetten direct te implementeren zijn, maar zeker een aantal wel.

We zijn ervan overtuigd dat je de markt (deels) op een andere manier moet benaderen dan “vroeger” en daar helpt deze training bij. Daarnaast is het krijgen van inzicht in de mogelijkheden van social media inmiddels een belangrijk hulpmiddel aan het worden.

We zijn bezig met een blog-kalender, we leggen “social media” doelstellingen vast voor 2017 en intern zorgen we ervoor dat er meer raakvlakken zijn tussen sales/marketing en onze adviesafdeling.

Nog een tip voor jullie; maak het nog iets concreter met voorbeelden uit de markt, zodat het maken van doelstellingen op dit gebied nog makkelijker wordt. Maar wij gaan ervoor!”

Albert van Lohuizen, Manager Verkoop Nederland

Brink Climate Systems

inschrijven masterclass

© powered by WEBFLAT